CHINESE SPECIALITEITEN RESTAURANT MING'S GARDEN

CHINESE SPECIALITEITEN RESTAURANT MING'S GARDEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 72 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinese Specialiteiten Restaurant Ming's Garden. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 10:55 Lekker eten, bezorging is een puntje.
5 jun 2022 om 20:08 Eten altijd smakelijk Alleen deze ronde wel erg lange bezorgtijd.
3 jun 2022 om 21:08 Tijdens spitsuur besteld en toch binnen 40 min bezorgd, door vriendelijke bezorger. Het eten was heerlijk en warm toen het werd bezorgd. Zelfs de kroepoek en de loempia’s. De babi pangang was erg lekker, smaakvol en zacht. De andere gerechten ook.
28 mrt 2022 om 21:01 De kip was rauw... en echt super goor. Ik heb nog nooit in mijn leven zulke textuur in mijn mond gehad. Verder proefde de bami als magnetron voer en was dit alweer bijna zetmeel geworden.. echt zonde om je geld hieraan uit te geven.
13 mrt 2022 om 21:02 Eten is prima, bezorging duurde meer dan n uur!!!
12 mrt 2022 om 19:29 Verschrikkelijk oud vlees heb gebel maar komen het de volgende keer maken en het is zo hart dat mij bami ketjap nu in de wc licht kut zo had hongerbestel hier nooit meer
11 mrt 2022 om 14:26 De bezorger was niet echt vriendelijk keek mij niet echt aan en was kort af. Ik had ossenhaas besteld maar was geen ossenhaas . Ik had rijs erbij besteld en was veel te zout .al met al niet te eten .
5 jan 2022 om 20:32 Eten goed van smaak maar niet warm en bezorg tijd veel te lang !!!
30 dec 2021 om 12:54 Bezorging was prima op tijd en ook de kwaliteit van de bestelde maaltijden was goed. Wij hebben prima gegeten.
11 dec 2021 om 20:33 Heerlijk gegeten Alleen Ik had 2 wan tan soep helaas was die te zout Maar voor de rest was alles heerlijk
8 dec 2021 om 21:09 Snelle bezorging, matige kwaliteit
7 nov 2021 om 23:07 Bezorging duurde ruim 85 minuten. Eten was prima, maar ben beter gewend van dit restaurant.